مجری کناف گلشهر
اجرای کناف گلشهر، کناف نوعی مصالح ساختمانی است که برای دیوارها و سقفها استفاده می شود و به صورت تختهای یا سقفی نصب می شود. کناف از مواد طبیعی و معدنی مانند گچ، آهک و کائولن ساخته می شود و به دلیل ظاهر زیبا و امکان ایجاد طرحها و مدلهای مختلف بر روی آن، بسیار محبوب است.
از کاربردهای اصلی کناف می توان به ساخت دیوارها، پوشش سقفها، تزیین دیوارها، ساخت نماها و درب و نمای ورودیهای محلهای عمومی اشاره کرد. همچنین کناف می تواند آب پاشندگی و حرارت را نیز کنترل کند و در جلوگیری از انتشار صدا نیز مؤثر است.
نصب این مصالح ساختمانی به صورت ساده و تا حدی سریع انجام می شود و امکان تعویض و تعمیر آسانی نیز دارد. همچنین می توان طرحها و مدلهای مختلفی را بر روی کناف اجرا کرد و با استفاده از رنگهای مختلف آن را برای دکوراسیون داخلی فضاها استفاده کرد.
مراحل اجرای کناف
۱. نصب پروفیلها: پروفیلها را در جهت مورد نظر قرار داده و با استفاده از پیچ و پرچ در دیوار یا سقف بچسبانید.
۲. پر کردن حفرهها: حفرههای موجود را با یک ماده پر کننده مانند گچ مش بپوشانید و آن را صاف کنید.
۳. نصب تجهیزات برقی: در این مرحله باید تجهیزات برقی مانند لامپها و سیمکشی را نصب کنید. برای این کار حفرههای لازم را در کناف بگذارید و سپس تجهیزات را قرار دهید.
۴. نصب پشتی: پشتی کناف را با استفاده از پیچ و پرچ در پروفیلها بچسبانید و محکم کنید.
۵. تمام کردن سطح: با استفاده از گچ و اب برای روکش کردن سطح کناف استفاده کنید. پس از اعمال لایه اول گچ، صاف کنید و به مرور لایههای بیشتری به سطح اضافه کنید تا به ضخامت و صافی مطلوب برسید.
۶. رنگ آمیزی: در انتها میتوانید برای تزیین بیشتر کناف، آن را رنگ آمیزی کنید. از رنگ مناسب و دلخواه خود برای رنگ آمیزی استفاده کنید و سپس در آن را خشک کنید.
لوازم کناف
۱. پانل کناف: پانلهای کنافی از جنس گچ بوده و در اندازههای مختلفی در دسترس هستند. این پانلها شامل پانلهای سقفی و دیواری میشوند که برای اجرای انواع ساختمانهای کنافی استفاده میشوند.
۲. پروفیل کناف: پروفیلهای کنافی از جنس فلز به عنوان حمایت کننده پانلهای کنافی استفاده میشوند. این پروفیلها شامل پروفیلهای سقفی و پروفیلهای دیواری میباشند که به عنوان یک چهارچوب محکم برای نصب پانلها استفاده میشوند.
۳. چسب کناف: چسب کناف برای برقراری ارتباط محکم بین پانلهای کنافی و پروفیلهای آن استفاده میشود. این چسب باعث میشود تا ساختار کنافی متحمل تغییرات درجه حرارت و شرایط جوی نشود.
۴. ابزارهای نصب: ابزارهایی مانند گیرهها، پیچها و پیچگوشتی برای نصب و تثبیت پانلهای کناف و پروفیلهای آن استفاده میشوند.
پروفیل کناف
پروفیلهای کناف، قطعاتی هستند که در ساختمانها برای ایجاد سازگاری و تکمیل سیستم کناف استفاده میشوند. این پروفیلها به صورت کانالی شبیه به لبههای مرتبط با کناف نصب میشوند و عمدتاً از فولاد یا آلومینیوم ساخته شدهاند.
یکی از انواع معمول پروفیلهای کناف نوع C است که به صورت کانال یا کانالی L شکل است. این پروفیلها برای اتصال و نگهداری سیستم کناف و تسهیل نصب تلفیق اجزای کناف مورد استفاده قرار میگیرند. پروفیلهای کناف نوع C میتوانند از موادی مانند فولاد گالوانیزه، آلومینیوم و یا فولاد رنگی ساخته شوند و مقاومت و پایداری بالایی دارند.
پروفیلهای کناف نوع U نیز برای تکمیل سیستم کناف استفاده میشوند. این پروفیلها به صورت کانالی با شکل U تولید میشوند و نقشی اساسی در تثبیت کناف و ایجاد تمامیت در ساختار دارند. پروفیلهای کناف نوع U نیز معمولاً از موادی مانند فولاد گالوانیزه، آلومینیوم و یا فولاد رنگی ساخته میشوند.
به علاوه، پروفیلهای کناف دیگری مانند پروفیلهای زوج و فرد نیز وجود دارند که برای نصب کنسلها و پیوستگی بین اجزا استفاده میشوند. همچنین، پروفیلهای نگهدارنده سریع و ساده نصب نیز برای تقویت نقاط اتصال از جمله پروفیلهای کناف مورد استفاده قرار میگیرند.
از طریق استفاده از پروفیلهای کناف میتوان از دوام بیشتری برای سیستم کناف و جلوگیری از تخریب و آسیب به ساختمان برخوردار شد.
عایق حرارتی و صوتی
عایق حرارتی و صوتی کناف، یک نوع عایق مصنوعی و سبک است که به عنوان یک ماده اصلی در صنعت ساخت و ساز استفاده میشود. این عایق با استفاده از الیاف معدنی سیلیکاتی مانند شیشه و سنگ، تولید میشود. به علت خواص عایق بودن و وزن سبک خود، عایق حرارتی و صوتی کناف به طور گسترده ای در ایزولاسیون حرارتی و صوتی در ساختمان ها استفاده میشود.
عایق حرارتی کناف توانایی حفظ حرارت در ساختمان ها را داراست. این عایق در برابر جریان حرارت عاملی مانند گرما و سرما مقاومت میکند و در نتیجه میزان مصرف انرژی صرف شده برای سرمایش و گرمایش ساختمان را کاهش میدهد. علاوه بر این، عایق حرارتی کناف میتواند در کاهش انتقال باران حرارتی از یک سطح به سطح دیگر، نقش کند.
عایق صوتی کناف نیز توانایی کاهش صداهای ناخواسته در ساختمان ها را داراست. این عایق توانایی جذب و انتقال صداها را دارد، بنابراین میزان نفوذ صداهای از بیرون به داخل ساختمان یا در ساختمان همسایه را کاهش میدهد.
با توجه به خواص حرارتی و صوتی خود، عایق حرارتی و صوتی کناف علاوه بر استفاده در ساختمان های مسکونی، در صنعت هتل ها، بیمارستان ها، دفاتر، تئاترها و مراکز تجاری نیز مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه برایزولاسیون حرارتی و صوتی، مصارف دیگری مانند مقاوم در بقا در برابر آتش و خواص ضدآب نیز دارد. عایق حرارتی و صوتی کناف به عنوان یک راه حل هوشمند برای بهبود کیفیت زندگی در ساختمان ها به شمار میرود.
دلایل ترک خوردن
۱. رطوبت: یکی از عوامل اصلی ترک خوردن کناف، نفوذ رطوبت به داخل ساختمان است. اگر کناف با رطوبت زیاد در تماس باشد، آب جذب شده توسط چوب کناف و طولانیمدت قفسههای آبخور، آن را تسلیم خوردگی میکند.
۲. تغییرات حرارتی: تنشهای حرارتی نیز میتوانند عامل ترک خوردن کناف باشند. تغییرات دمایی شدید، سریع و متکرر منجر به انبساط و انقباض جزئی سازه کناف میشوند که در نهایت باعث ترکهایی در سطح آن میشود.
۳. نصب نادرست: نصب نادرست کناف نیز میتواند عامل ترک خوردن آن باشد. اگر کناف بهطور نامناسب نصب شود، تنشهای مکانیکی که به سازه وارد میشوند ممکن است منجر به ترکهایی در کناف شوند. برای مثال، در صورتی که تیرهای پشتیبان کناف نباشند یا فاصله بین تیرها بیش از حد بزرگ یا کوچک باشد، کناف ممکن است از لبهها جدا شود و به همین ترتیب ترک خوردن رخ دهد.
۴. آسیبهای غیرمستقیم: برخی آسیبهای غیرمستقیم نیز میتوانند عامل ترک خوردن کناف باشند. برای مثال، در صورتی که در ساختمان ضربهای شدید رخ دهد یا در هنگام انجام عملیات ساختمانی ناخواسته به کناف آسیب وارد شود، ترکهایی در کناف ممکن است ایجاد شود.
رفع ترک خوردگی کناف
ترک خوردگی کناف به مشکلاتی اشاره دارد که در ناهمواری های سطح کناف به وجود می آیند.
برای رفع ترک خوردگی کناف، ابتدا لازم است نوع و علت ترک را تشخیص دهیم.
برای تعمیر ترک های سطحی، می توان از محصولات تعمیر کننده ترک های کناف یا گچ استفاده کرد. ابتدا، محل ترک را تمیز کرده و در صورت وجود قطعات کوچک یا خرده گچ در محیط، آن ها را بردارید. بعد از خشک شدن کامل، می توانید سطح کناف را رنگ آمیزی کنید تا با سایر بخش های دیوار یکسان شود.
در نهایت، برای جلوگیری از ترک خوردگی کناف در آینده، مناسب است در هنگام نصب کناف، از متریال و تکنیک های صحیح استفاده کنید و نصب را به کارشناسان مجرب و دارای تجربه سپرده تا خطر ترک خوردگی و آسیب دیدگی کمتری برای کناف به وجود آید. همچنین، نگهداری و تعمیرات دوره ای کناف نیز عمر و دوام آن را افزایش می دهد.
کناف نورپردازی
کناف نورپردازی یک روش مدرن و زیبا برای طراحی داخلی است که با استفاده از پانلهای کناف و نورپردههای LED، فضاهایی با جذابیت و زیبایی خاص ایجاد میکند. در این روش، سطح کناف با نورپردههای LED پشتیبانی میشود که به تناسب با طرح و نیاز اتاق، میتوانند در نقاط مختلفی نصب شوند و به طور موثر نورپردازی خاصی را برای فضا ایجاد کنند.
استفاده از کناف در نورپردازی داخلی به دلیل خواص ظاهری و قابلیتهای خاصی که دارد، بسیار محبوب است. این مواد قابل انعطاف بوده و با کنترل نور و رنگ آنها، میتوان فضاهایی را با حالتها و احساسات مختلف ایجاد کرد. در طراحی های کناف نورپردازی، شکلهای هندسی انواعی مانند دایره، مثلث، مستطیل و بسیاری از شکلهای دیگر استفاده میشود. همچنین، امکان طراحی نماها و نمونه هایی از هنر ترکیب مدرن و سنتی نیز میسر است.
یکی از مزایای استفاده از کناف در نورپردازی داخلی این است که به سادگی قابل تعویض است و میتوان در صورت نیاز آن را با کناف دیگری جایگزین کرد. همچنین، نصب و تعمیر راحتی دارد و میتوان به راحتی پنل های کناف را ترکیب کرد و به شکل موردنظر قرار داد. با استفاده از نورپرده های LED، نورپردازی مناسبی را میتوان به وجود آورد که به فضا شکل و جذابیت بیشتری ببخشد و به ساختمان یا اتاقی زیبا تر و دلنشین تبدیل شود.